Environs

Bennink Klimaattechniek in Zaandam

Logo de Bennink Klimaattechniek

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 16:00
Mardi
08:00 - 16:00
Mercredi
08:00 - 16:00
Jeudi
08:00 - 16:00
Vendredi
08:00 - 16:00

ma:Storingsdienst 24/7 Tel: 020-6301127 (ook op za & zo bereikbaar); di t/m do:Storingsdienst 24/7 Tel: 020-6301127 (ook op za

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Bennink Klimaattechniek" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Bennink Klimaattechniek Prestataire de services

Zuiddijk
1505 HE Zaandam

Description

Het is bekend dat u beter functioneert en langer presteert in een optimaal leef- en werkklimaat. Als de kwaliteit van de omgeving toeneemt, stijgt de productiviteit en het plezier in het leven.

Een juiste luchtbehandeling draagt fors bij aan deze kwaliteit. Bennink levert op maat en installeert vakkundig al uw verwarming, airconditioning en luchtbehandeling projecten.

Wij zijn met name gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden van grachtenpanden en luxe woningen, daarnaast hebben wij zeer ruime ervaring in kantoor- en bedrijfspanden. Tevens denken wij graag met u mee over energiezuinige maatregelen specifiek voor uw situatie.

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechnieken tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor we in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Bennink Klimaattechniek is een volledig zelfstandig opererend familiebedrijf met +/- 32 medewerkers en staat voor flexibiliteit, innovatie en kwaliteit. De organisatie is opgedeeld in twee werkmaatschappijen:

Dankzij jarenlange ervaring en doordat wij de actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet volgen, kunnen we altijd een maatoplossing bieden voor optimale klimaatbeheersing. Of het nu gaat om bestaande, nieuwe, laagbouw- of hoogbouwprojecten, wij zetten voor u de mogelijkheden uiteen met daarbij een juist advies inzake de verschillen in rendement, comfort en kosten.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 26.06.2024 20:25:08

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue