Environs
Logo de EEF Wonen en Slapen

Heures d'ouverture

Mardi
09:30 - 17:30
Mercredi
09:30 - 17:30
Jeudi
09:30 - 17:30
Vendredi
09:30 - 17:30
Samedi
10:00 - 17:00

Een afspraak, ook bij u thuis, is ook buiten openingstijden mogelijk.
M Closed, Tu-F 9:30am-5:30pm, Sa 10am-5pm, Su Closed (E

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "EEF Wonen en Slapen" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

EEF Wonen en Slapen Magasins de meubles

Patersstraat
5801 AT Venray

Description

Welkom bij EEF Wonen en Slapen, waar kwaliteit en keuze hand in hand gaan met persoonlijke aandacht en deskundig advies. Al sinds 1974 zijn wij uw vertrouwde adres voor een stijlvolle woninginrichting en optimaal slaapcomfort. Onze collectie omvat een breed scala aan topmerken zoals Sunway, Luxaflex, Auping, en Tempur, die garant staan voor duurzaamheid en design.

Bij EEF Wonen en Slapen begrijpen we dat het inrichten van uw huis een persoonlijke zaak is. Daarom bieden wij u niet alleen een kijkje in onze winkel, maar ook de mogelijkheid tot een persoonlijk interieuradvies bij u thuis. Onze ervaren medewerkers, ware vakmensen met een passie voor hun werk, staan klaar om u te begeleiden bij elke stap.

Ons doel is om samen met u een thuis te creëren waar u zich volledig op uw gemak voelt. Dit doen we door onze jarenlange ervaring en frisse blik te combineren met uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om het vinden van het perfecte slaapcomfort of het kiezen van de juiste gordijnen, bij EEF Wonen en Slapen is uw tevredenheid onze prioriteit.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.05.2024 09:24:00

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue