Environs

Kammeraad Tekstservice in Vleuten

Logo de Kammeraad Tekstservice
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Kammeraad Tekstservice" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Kammeraad Tekstservice Prestataire de services

Knolruskade
3452 AW Vleuten

Description

Kammeraad Tekstservice is een notuleerbureau dat is gespecialiseerd in het maken van verslagen van vergaderingen bij de gemeentelijke overheid: raads- en commissievergaderingen, hoorzittingen van de bezwarencommissie, informatieavonden over bestemmingsplannen, wijkinrichting enz. De eigenaar van het bureau is oud-gemeenteambtenaar en heeft de opleidingen Hoger Bestuursambtenaar met specialisatie Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, Voorlichting I en II van de Vereniging voor Overheidscommunicatie en Voorgezet Management van Overheidsorganisaties van ISW gevolgd waardoor een kwalitatief hoog verslag met een vlotte pen is gegarandeerd. Levering van het verslag (samenvattend of woordelijk) kan binnen vier werkdagen en geschiedt tegen aantrekkelijke tarieven. Kammeraad Tekstservice werkt samen met een ander notuleerbureau met ruime ervaring in de verslaglegging van vergaderingen bij gemeenten waardoor continuïteit in het werk is gewaarborgd. Uitgebreide referenties op aanvraag. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via telefoonnummer 030 6772362.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 02.06.2024 09:47:16

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue