Environs

Renovatiewerken Daan Stassen in Temse

Logo de Renovatiewerken Daan Stassen
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Renovatiewerken Daan Stassen" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Renovatiewerken Daan Stassen Artisans

Doornstraat
9140 Temse

Description

Bij Renovatiewerken Daan Stassen werken wij altijd op maat van de klant. Elke renovatie is anders en vraagt een unieke aanpak. Wij zijn uw centraal aanspreekpunt voor alle werken en zorgen ervoor dat ze in de juiste volgorde worden uitgevoerd. Wij geven ook advies in verband met de inrichting en de gebruikte materialen. U kunt bij ons terecht voor alle renovatiewerken van a tot z. Onder andere voor gyprocwerken, het leggen van tegelvloeren en tegelwerken doet u een beroep op onze diensten. Wij verzorgen ook het vernieuwen van uw badkamer, het plaatsen van sanitair en isolatiewerken. Als hierbij kleine afbraakwerken of metselwerken dienen te gebeuren, nemen wij dit ook op ons.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 02.07.2024 23:55:09

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue