Environs

Weevers Landbouwmechanisatie in Swifterbant

Logo de Weevers Landbouwmechanisatie
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Weevers Landbouwmechanisatie" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Weevers Landbouwmechanisatie Marchés spécialisés

De Poort
8255 AA Swifterbant

Description

Weevers Landbouwmechanisatie is al bijna 50 jaar een vertrouwd adres in, en een vaste waarde voor Flevoland. Met een compleet programma aan producten en diensten op het gebied van landbouw mechanisatie en een gemotiveerd team van deskundige medewerkers speelt Weevers in op de brede wens van klanten in de agrarische sector. Bij Weevers 'slaat men de hand aan de ploeg'; van het ouderwetse maatgesneden smidswerk tot aan de levering, het onderhoud en de fine-tuning van hydraulische systemen, electronische besturingssystemen en GPS applicaties toe. Tractoren, grondbewerkingswerktuigen, veldspuiten, kippers, ploegen, rooimachines, inbrenglijnen, pootmachines, zaaimachines, kunstmeststrooiers, beregenings-apparatuur… Weevers levert het. Daarnaast speelt Weevers creatief en innovatief in op iedere vraag, waarvoor het antwoord niet in een catalogus is te vinden. Wie de hedendaagse landbouw en de daarbij toegepaste technieken alleen nog associeert met bagger en klei, heeft de ontwikkelingen van de afgelopen decennia gemist! Al ver voor de uitvinding van de GPS besturing voor landbouwtoepassingen was Weevers recht door zee, via de kortste weg gefocust op haar doel: de dienstverlening aan ondernemers in de landbouw in Flevoland en omstreken. Maar die dienstverlening gaat verder; langzamerhand zijn we het bijna gewoon gaan vinden, dat de lokale samenleving bij de organisatie van een evenement of feest nooit tevergeefs een beroep doet op de medewerking van Weevers.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 29.09.2024 16:57:03

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Swifterbant