Environs

Kletsmajoor logopedie voor kids De in Rotterdam

Logo de Kletsmajoor logopedie voor kids De

Heures d'ouverture

Lundi
08:30 - 21:00
Mardi
08:30 - 17:30
Mercredi
08:30 - 17:30
Jeudi
08:30 - 17:30
Vendredi
08:30 - 17:30

M 8:30am-9pm, Tu-F 8:30am-5:30pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Kletsmajoor logopedie voor kids De" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Kletsmajoor logopedie voor kids De Prestataires de fitness et de santé

Sint-Jobskade
3024 EN Rotterdam

Description

Onze logopediepraktijk is gespecialiseerd in kinderen. Wij zijn gevestigd in de Rotterdamse deelgemeente Delfshaven in het Lloydkwartier. Daar zijn we gevestigd in Medisch Centrum Müllerpier. Daarnaast werken wij op verschillende scholen in Delfshaven en Spangen. Daar werken wij nauw samen met leerkrachten en intern begeleiders. Ook hebben wij een vestiging in het gezondheidscentrum Özveren aan het P.C. Hooftplein in de wijk Spangen. En hebben we een locatie bij kindertandarts JTV Mondzorg voor Kids. Wij houden ons bezig met preventie, onderzoek en behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor en auditieve verwerking, afwijkende mondgewoonten, eten en drinken en met problemen op het gebied van sensorische informatieverwerking Al onze logopedisten zijn lid van de beroepsvereniging NVLF en staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici. Onze praktijk heeft succesvol deelgenomen aan de Kwaliteitstoets voor Logopedie. Dit geeft aan dat wij staan voor kwaliteit, doelmatigheid en effectiviteit.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 06.07.2024 08:10:43

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue