Environs

Uitvaartverzorging Vasse in Rheeze

Logo de Uitvaartverzorging Vasse
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Uitvaartverzorging Vasse" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Uitvaartverzorging Vasse Prestataire de services

Oldemeijerweg
7794 RL Rheeze

Description

Uitvaartverzorging Vasse verzorgt complete uitvaarten, in de gemeenten Hardenberg, Ommen en daarbuiten. Wij vinden dat er in een hedendaagse uitvaart volop ruimte moet zijn voor een persoonlijke invulling. Door de ontwikkelingen in ons vak nauwlettend te volgen, kunnen we steeds adequaat inspelen op de meest uiteenlopende wensen op dit gebied. Daarbij houden we de hele dienstverlening (denk aan drukwerk, mortuarium en vervoer) in eigen beheer. Zo hebben we alles wat er gebeurt optimaal onder controle. Daarnaast bieden wij na de uitvaart praktische en discrete nazorg. Een uitvaart is per definitie eenmalig. Wij helpen u er een stijlvolle gebeurtenis van te maken, met alle gewenste persoonlijke accenten en geheel in de stijl van de overledene.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 11.06.2024 13:44:06

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue