Environs
Logo de Op Hoop van Zegen

Heures d'ouverture

Lundi
09:00 - 20:00
Mardi
09:00 - 20:00
Mercredi
09:00 - 20:00
Jeudi
09:00 - 20:00
Vendredi
09:00 - 20:00
Samedi
09:00 - 20:00

M-Sa 9am-8pm, Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Op Hoop van Zegen" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Op Hoop van Zegen Installations de loisirs

Westeinde
2211 XR Noordwijkerhout

Description

Camping op Hoop van Zegen is een familiecamping. Op de meer dan 100 jaar oude boerderij werd vroeger kaas gemaakt, nu is ons doel om u een fijne vakantie te bieden. De boerderij is vanaf het eerste begin al in het bezit van de familie Warmerdam. De standplaatsen op alle velden zijn ruim en allen voorzien van stroompalen (6 ampère). Het sanitairgebouw is centraal gelegen op de camping en is makkelijk bereikbaar. Op alle standplaatsen is WIFI te ontvangen. Op diverse plaatsen op de camping zijn watertappunten aanwezig. Honden zijn over de hele camping welkom. Wel moet uw hond altijd aangelijnd zijn en dient u uw hond buiten de camping uit te laten. Met goed weer kunnen de kinderen een balletje trappen op het veld of klimmen en klauteren op het speeltoestel, mocht het weer dit niet toelaten kunt u altijd met uw kind genieten in de overdekte speelruimte.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 24.10.2024 09:43:10

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Noordwijkerhout