Environs

Batist Administraties in Neede

Logo de Batist Administraties

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 17:30
Mardi
08:00 - 17:30
Mercredi
08:00 - 17:30
Jeudi
08:00 - 17:30
Vendredi
08:00 - 17:30

M-F 8am-5:30pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Batist Administraties" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Batist Administraties Prestataire de services

Industrieweg
7161 BX Neede

Description

Wij zijn een administratiekantoor gevestigd op het industrieterrein in Neede. Voor bedrijven verzorgen wij de complete boekhouding van A tot Z namelijk van het coderen en inboeken tot samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van loonadministraties tot doorgeven van loonopgaven aan Belastingdienst en pensioenfonds, verzorgen van belastingaangiften zoals omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendaangifte, het geven van (fiscaal) advies en alle benodigde adviezen. Ook begeleiden wij startende ondernemers met het ordelijk sorteren en bijhouden van hun boekhouding / administratie. Ook kunnen klanten zelf hun boekhouding coderen en inboeken welke wij dan periodiek controleren. Wij werken met de volgende software: SnelStart (boekhouding), Microloon (salarisadministratie), Primaccount - Unit4 Fiscaal Gemaak (inkomsten- en vennootschapsbelasting) en CaseWare (rapportgenerator). Dit zijn softwarepakket die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en gebruiksvriendelijk zijn. Wij spreken duidelijke en begrijpbare taal voor klanten en leggen alles graag nogmaals uit indien het niet duidelijk is. Ook krijgt u een gespecificeerde factuur inclusief een overzicht van gewerkte uren. Nieuwsgierig geworden wat Batist Administraties voor u kan betekenen neem dan gerust contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is gratis. De koffie staat klaar.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.09.2024 03:56:26

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Neede