Environs

Kaashandel van Boheemen in Leiden

Logo de Kaashandel van Boheemen

Heures d'ouverture

Lundi
13:00 - 18:00
Mardi
09:00 - 18:00
Mercredi
09:00 - 18:00
Jeudi
09:00 - 18:00
Vendredi
09:00 - 18:00
Samedi
08:00 - 17:00

M 1pm-6pm, Tu-F 9am-6pm, Sa 8am-5pm, Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Kaashandel van Boheemen" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Kaashandel van Boheemen Traiteur

Lange Mare
2312 GT Leiden

Description

In 1956 openden Wim en Ali van Boheemen hun kaaswinkel aan de Lange Mare 100. Beiden waren geboren op een boerderij en zagen een toekomst in de detailhandel. Na vele jaren met plezier hun winkel te hebben gerund, gaven ze het stokje door aan de volgende generatie. Sinds 1991 zoekt Winfred van Boheemen met zijn team steeds meer specialisatie op. De winkel is rijkelijk gevuld met diverse buitenlandse en binnenlandse kazen, waarbij de boerenkazen een bijzondere plaats innemen. Net zoals de familie van Boheemen afkomstig is van het platteland, zijn veel van onze kazen dat ook. De ‘Boerenleidse’ bijvoorbeeld, is van de familie Heemskerk Lamboo uit Oud-Ade, waarmee de familie al generaties lang zaken doet. De rauwmelkse kazen worden onder andere betrokken van de familie Mooren uit Hoogmade en de familie Rotteveel uit Rijpwetering. De kazen worden in een eigen pakhuis gerijpt tot de juiste leeftijd en gaan daarna de winkel in, waar een authentieke en ambachtelijke sfeer heerst. Een sfeer waarin iedereen zich thuis kan voelen, wat gewaardeerd wordt door vele consumenten uit binnen- en buitenland en door de horeca in Leiden en omstreken. Kaasspeciaalzaak van Boheemen heet u van harte welkom!

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 26.05.2024 22:37:09

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue