Environs

Care Orthopedie Houten in Houten

Logo de Care Orthopedie Houten

Heures d'ouverture

Lundi
08:30 - 17:00
Mardi
08:30 - 17:00
Mercredi
08:30 - 17:00
Jeudi
08:30 - 17:00
Vendredi
08:30 - 17:00

M-F 8:30am-5pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Care Orthopedie Houten" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Care Orthopedie Houten Prestataires de fitness et de santé

Bergveste
3992 DE Houten

Description

Marco Okhuysen:
In januari 2005 opende ik de deur van een klein pand aan de Antonius Mattheauslaan in Utrecht. Het was een sprong in het diepe, maar ik had een duidelijke visie en geloofde erin. Ik wist dat het beter kon, en vooral ook modieuzer! Na ruim 13 jaar elders te hebben gewerkt, besefte ik dat er meer mogelijkheden waren om de klant nog beter van dienst te zijn.

Bij Care Orthopedie staat uw wens centraal. Door deze wens naast de functionele eisen te plaatsen, krijgen we een beter beeld van de persoon. Samen zoeken naar de juiste oplossing leidt tot een beter en fraaier resultaat.

Cosmetiek heeft een belangrijke functie. Dit besefte ik al jaren, en inmiddels weten we bij Care Orthopedie dat we gelijk hebben. Een schoen die niet alleen technisch functioneel is, maar ook cosmetisch acceptabel, wordt vaker gedragen dan een puur functionele schoen. Die laatste verdwijnen vaak ongebruikt in de kast.

Inmiddels hebben we bij Care Orthopedie bijzonder fraaie resultaten geboekt. Ons gepassioneerde team straalt betrokkenheid uit en staat voortdurend klaar voor de klant. We zijn niet alleen gegroeid in omvang, maar vooral ook op het gebied van de ontwikkeling van voorzieningen en de persoonlijke benadering. Onze enquête onder cliënten geeft een goed beeld van wat we voor hen betekenen. En daar zijn we best een beetje trots op. Als bedrijf blijven we ons ontwikkelen en zijn we voortdurend op zoek naar manieren om nog beter aan uw wensen te voldoen, hoe speciaal deze ook mogen zijn. Ik durf inmiddels te stellen dat Care Orthopedie daarin een unieke positie inneemt.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.06.2024 11:47:24

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue