Environs
Logo de Eurocept Homecare

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 18:00
Mardi
08:00 - 18:00
Mercredi
08:00 - 18:00
Jeudi
08:00 - 18:00
Vendredi
08:00 - 18:00

za & zo: Spoeddienst telefonisch bereikbaar voor noodgevallen
M-F 8am-6pm, Sa-Su Closed (za & zo: Spoeddienst telefonisch ber

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Eurocept Homecare" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Eurocept Homecare Marchés spécialisés

Loodsboot
3991 CJ Houten

Description

Eurocept Homecare is uw ziekenhuis thuis. Ons doel is het leven van patiënten te veraangenamen door een hoge kwaliteit zorg te leveren in de thuissituatie. Wij werken vanuit maatschappelijk belang kostenbewust samen met ziekenhuizen en zorgverzekeraars. Eurocept Homecare is onderdeel van de Eurocept Groep. De Eurocept Groep streeft ernaar om de behandelrelatie tussen behandelaar en patiënt te vereenvoudigen. Dit realiseren wij door producten en diensten aan te bieden die beantwoorden aan de farmaceutische, medisch-technische en verpleegkundige zorgvragen.

Bij Eurocept Homecare staat innovatie in de zorg voorop. In samenwerking met behandelaren creëren wij een breed aanbod van medisch-specialistische behandelingen op maat bij de patiënt thuis. Met ons digitaal zorginformatiesysteem PlazaConnect® zijn wij in staat de behandeling, geheel onder regie van de behandelaar, volgens de ziekenhuisnormen te organiseren en uit te voeren. Onze samenwerking met het ziekenhuis en de patiëntenverenigingen is van grote invloed op de kwaliteit van dit proces. Wij zijn oplossings- en resultaatgericht en zijn continu in gesprek met patiënten en behandelaars om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

Meer informatie? www.eurocept-homecare.nl

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 01.07.2024 23:29:09

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue