Environs

Contactlenscentrum WFG in Hoorn

Logo de Contactlenscentrum WFG

Heures d'ouverture

Lundi
08:30 - 17:00
Mardi
08:30 - 17:00
Mercredi
08:30 - 17:00
Jeudi
08:30 - 17:00
Vendredi
08:30 - 17:00
Samedi
00:00 - 23:59
Dimanche
00:00 - 23:59

M-F 8:30am-5pm, Sa-Su 24hr

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Contactlenscentrum WFG" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Contactlenscentrum WFG Opticien

Maelsonstraat
1624 NP Hoorn

Description

Judith Haring van Contactlenscentrum-WFG is gespecialiseerd in het aanmeten en controleren van contactlenzen en Optometrie. Door uitgebreide screening van het oog met de nieuwste apparatuur als topografie en fotografie van het oog- en hoornvlies en de volledige anamnese, kan zij het dragen van uw lenzen tot een succes maken. U krijgt een onafhankelijk, persoonlijk en eerlijk advies. Er is een mogelijkheid tot een proefperiode waarin verschillende lenstypes kunnen worden getest. Er wordt niet merkgebonden gewerkt, wat betekend dat er een ruime keus in contactlenzen wordt geboden. Tevens is Judith Myopie-expert, wat inhoudt dat wij kinderen kunnen behandelen in het tegen gaan van verziendheid. In de praktijk worden ook lenzen op medische indicatie aangemeten bij speciale oogafwijkingen als keratoconus of na transplantatie van het hoornvlies. Er wordt nauw samengewerkt met de oogartsen van het Dijklander Ziekenhuis. U kunt ook terecht voor een Optometrisch onderzoek. Hierbij screenen we het oog voor Staar, Glaucoom, Droge Ogen, of afwijkingen aan Netvlies.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.

Autres Opticien à proximité

NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 02.10.2024 02:59:37

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Hoorn