Environs

Schotanus Betonbouw BV in Hemelum

Logo de Schotanus Betonbouw BV
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Schotanus Betonbouw BV" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Schotanus Betonbouw BV Entreprises de construction & architectes

Morrapaed
8584 VT Hemelum

Description

Welkom bij Schotanus Betonafwerking Schotanus Betonafwerking in Hemelum (Friesland) is een zelfstandig betonbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in beton in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het storten en vlinderen (monolithisch afwerken) van een betonvloer, het injecteren en repareren van betonkelders en/of wanden of het plaatsen en storten van bekistingselementen, Schotanus is in betonwerken uw betrouwbare partner. Schotanus, professioneel en vakkundig in beton Met ons professionele materieel en vakkundige personeel maken wij van ieder betonwerk een succes. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen, vanaf het kisten van de (kelder)vloer tot het vlinderen van de vloer, inclusief leveranties. Desgewenst nemen wij het volledige project aan of voeren wij de werkzaamheden uit op basis van uurtarief. Vanuit ons bedrijf in Friesland verzorgen wij projecten door heel Nederland en daarbuiten.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.08.2024 15:30:35

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Hemelum