Environs
Logo de Heemst Koeltechnieken Van
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Heemst Koeltechnieken Van" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Heemst Koeltechnieken Van Prestataire de services

Liguster
3224 TM Hellevoetsluis

Description

Van Heemst Koeltechniek is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van al uw professionele koelapparatuur.

Wij zijn een F-gassen gecertificeerde onderneming, wat staat voor kwaliteit en milieu bewust zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring met het oplossen van storingen aan diversen koelapparaten zoals koel/vriescellen, koel/vrieskasten, koelwerkbanken koelvitrines van allerlei soorten merken zoals bijvoorbeeld Diamond, Profisteel, Afinox. Jordao enz.

In onze servicewagens zijn alle standaard onderdelen aanwezig zodat we zo snel mogelijk de storing kunnen verhelpen en de apparatuur weer in bedrijf kunnen stellen

Wij zijn voornamelijk actief in keukens van horeca ondernemingen, bedrijfskantines, groothandels en kantoorpanden voor airconditioning.

Onderhoud is belangrijk voor de levensduur en correcte werking van uw koelinstallatie, het regelmatig reinigen van de condensors scheelt al aanzienlijk in het energie verbruik, wij verzorgen het onderhoud van uw koelinstallatie, vraag naar de voorwaarden voor een onderhoudscontract.

Voor nieuwbouw en het leveren van koelapparatuur en airconditionings bent u bij ons op het goede adres, wij leveren diversen merken koelinstallaties en apparatuur, ook complete koel en vriescellen van wandpanelen zitten in ons levering programma.

Wilt u meer weten over ons bedrijf neem dan gerust contact met ons op.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 03.07.2024 08:39:48

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue