Environs
Logo de Buitink Schilders

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 17:00
Mardi
08:00 - 17:00
Mercredi
08:00 - 17:00
Jeudi
08:00 - 17:00
Vendredi
08:00 - 17:00

ma t/m vr:Lunchpauze 12:00 - 13:00 uur
M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed (ma t/m vr:Lunchpauze 12:00 - 13:00 uur)

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Buitink Schilders" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Buitink Schilders Entreprises de construction & architectes

Sisalstraat
8281 JJ Genemuiden

Description

Schildersbedrijf Buitink is specialist in het uitvoeren van diverse schilderwerkzaamheden. Binnen- en buitenschilderwerk, houtrotreparatie, wandafwerking met scan, behang, etc.

Onderhoudsschilderwerk

Het is belangrijk dat het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand goed onderhouden word. Niet alleen de hoogglanslaag op het houtwerk bepaald de staat van het schilderwerk, ook de voorbehandeling en ondergrond is minstens zo belangrijk. Daar besteden wij dan ook ruimschoots aandacht aan: reinigen, schuren, opstoppen en plamuren voordat er een nieuwe verflaag op komt. Natuurlijk kunt u niet altijd bepalen wat de staat van het schilderwerk is. Daarom komen wij bij u langs voor een gratis inspectie en vrijblijvend advies. En als u het wenst maken wij een offerte op maat.

Ook realiseren wij veel glas- en schilderwerk aan nieuwbouw woningen. Daardoor mogen wij de meeste bouw- en aannemingsbedrijven in en rondom Genemuiden tot onze klantenkring rekenen.

Binnenschilderwerk in combinatie met wandafwerking behoort ook tot onze werkzaamheden. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden wat betreft wandafwerking; denk aan behang, sauswerk, spuitwerk, scan, etc. Om al deze technieken perfect uit te kunnen voeren hebben wij deskundig personeel in dienst met ieder hun eigen kwaliteiten.

Ga naar www.buitinkschilders.nl om een gratis offerte aan te vragen of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 11.07.2024 02:44:52

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue