Environs
Logo de Janssen Aanneming VOF

Heures d'ouverture

Lundi
07:00 - 17:00
Mardi
07:00 - 17:00
Mercredi
07:00 - 17:00
Jeudi
07:00 - 17:00
Vendredi
07:00 - 17:00
Samedi
08:00 - 17:00
Dimanche
00:00 - 23:59

M-F 7am-5pm, Sa 8am-5pm, Su 24hr

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Janssen Aanneming VOF" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Janssen Aanneming VOF Entreprises de construction & architectes

Nievelsteenstraat
6471 CB Eygelshoven

Description

H. Janssen en Zonen B.V. is gespecialiseerd in grondverzet en –transport en sloopwerken. Wij werken zowel in opdracht als in eigen beheer en zijn in staat professionele services te leveren met integraal aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Wij werken hoofdzakelijk in de Euregio, voor overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW), gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren. Tot onze kernactiviteiten behoren: grondverzet en –transport (zand, grind, teelaarde) sloopwerkzaamheden bestratingen en rioleringen verhuur (afzetcontainers, graafmachines, vrachtauto’s) Deze activiteiten zijn ondergebracht in twee zusterondernemingen: Aannemersbedrijf Grondverzet en Transport H. Janssen en Zonen B.V. en Sloopwerken en Recycling H. Janssen en Zonen B.V. Onze referentieprojecten schetsen een goed beeld van de aard en de omvang van de projecten die wij kunnen realiseren. Begonnen als loonbedrijf, is H. Janssen en Zonen B.V. in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met ca. 18 werknemers en een uitgebreid machine- en wagenpark. Wij zijn gevestigd op industrieterrein Julia in Eijgelshoven, waar we beschikken over een eigen werkplaats en een terrein van 12.500 m2, voor de op- en overslag en het bewerken en sorteren van grond- en bouwstoffen en bouw- en sloopafval. H. Janssen en Zonen B.V. beschikt over de certificeringen BRL SVMS-007 en VCA*.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 29.05.2024 06:52:42

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue