Environs
Logo de Agrico

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 18:00
Mardi
08:00 - 18:00
Mercredi
08:00 - 18:00
Jeudi
08:00 - 18:00
Vendredi
08:00 - 18:00

M-F 8am-6pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Agrico" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Agrico Supermarchés

Duit
8305 BB Emmeloord

Description

Agrico is een toonaangevende coöperatie die zich inzet voor innovatie binnen de aardappelsector. We zijn wereldwijd actief en leveren aardappelrassen die perfect aansluiten bij de lokale markten en omstandigheden. Onze focus ligt op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van zowel gangbare als biologisch geteelde poot- en consumptieaardappelen.

Samenwerking staat centraal bij Agrico; we geloven dat dit essentieel is voor groei en kwaliteit. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van onze kwekers, telers, medewerkers en afnemers, slagen we erin om innovatieve aardappelrassen te ontwikkelen en aardappelwaardeketens wereldwijd te optimaliseren. Onze missie is om bij te dragen aan voedselzekerheid voor een groeiende wereldbevolking door het leveren van hoogwaardige aardappelen, ondersteund door onze expertise en samenwerking.

We zetten ons in voor het creëren en verduurzamen van aardappelwaardeketens over de hele wereld, met een focus op kwaliteitsverbetering door professionalisering, innovatie en een sterke betrokkenheid bij mens en milieu.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 05.07.2024 17:35:48

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue