Environs
Logo de Ede Recycling

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 16:00
Mardi
08:00 - 16:00
Mercredi
08:00 - 16:00
Jeudi
08:00 - 16:00
Vendredi
08:00 - 16:00

M-F 8am-4pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Ede Recycling" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Ede Recycling Prestataire de services

Celsiusstraat
6716 BZ Ede

Description

Openheid, integriteit en continuïteit zijn de pijlers van onze onderneming. Dit is vanzelfsprekend voor CVB Ecologistics, een bedrijf met familiewaarden. Onze hoofdactiviteit is recycling, een filosofie die we niet alleen tijdens werkuren naleven. Ons team is zich bewust van deze ethos en moedigt elkaar aan om deze te omarmen. De klant staat centraal: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden, met een persoonlijke en toegankelijke aanpak. De naam CVB is afgeleid van de oprichter, Cees van Berkel, die in 1994 een aandeel verwierf in Heijnen Papierhandel (tegenwoordig CVB Recycling) in Tilburg. In de volgende jaren werd de basis gelegd voor de huidige structuur van het bedrijf. Door overnames van Nederlandse en Belgische recyclingbedrijven, waaronder Ede Recycling, breidden we ons bereik uit. Onze primaire taak werd het regionaal verzamelen van oud papier en karton, met een wereldwijde afzet van pure grondstoffen. We bereiken grootse resultaten door aandachtig te luisteren naar onze leveranciers en klanten. CVB Ecologistics staat sterk in het transformeren van reststromen naar pure grondstoffen. We staan klaar om u van dienst te zijn!

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.06.2024 08:42:43

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue