Environs

Makelaars Vierhout Van Wonderen in Driebergen-Rijsenburg

Logo de Makelaars Vierhout Van Wonderen

Heures d'ouverture

Lundi
09:00 - 17:30
Mardi
09:00 - 17:30
Mercredi
09:00 - 17:30
Jeudi
09:00 - 17:30
Vendredi
09:00 - 17:30
Samedi
10:00 - 13:00

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Makelaars Vierhout Van Wonderen" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Makelaars Vierhout Van Wonderen Agences immobilières

Hoofdstraat 184
3972 LH Driebergen-Rijsenburg

Description

Vierhout Van Wonderen Makelaars Taxateurs is zowel plaatselijk als regionaal een gerenommeerd en gedegen kantoor. Vierhout van Wonderen staat voor vakkennis, betrouwbaarheid, service en vooral het toepassen van een zeer reële werkwijze. De markt nauwlettend volgen, vraag en aanbod zorgvuldig tegen elkaar afwegen, vakmatig en realistisch aangeven hoe men het beste te werk kan gaan, waarbij de betrokkenheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht bij alle Vierhout van Wonderen-medewerkers een belangrijke rol spelen.

Als u op zoek bent naar een woning kunt u zich bij Vierhout van Wonderen zonder enige kosten laten inschrijven. U wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden van ons actuele woningaanbod.

Indien u op een intensievere wijze begeleid wenst te worden bij de aankoop van een woning kunt u een zoek- en aankoopopdracht bij ons plaatsen. Wij hebben toegang tot het landelijke makelaars-uitwisselingssysteem, zodat wij u dagelijks van nieuw aanbod op de hoogte kunnen houden.

Bij een zoek- en aankoopopdracht beoordelen wij niet alleen de marktwaarde van de woning, maar ook de juridische, bouwkundige en milieuaspecten. Wij adviseren u een aankoopstrategie en onderhandelen over de prijs en de aankoopcondities. Deeldiensten zijn ook mogelijk.

U krijgt een deskundige, persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies.

Vierhout van Wonderen werkt met drie beëdigde makelaars-taxateurs (allen met meer dan 20 jaar ervaring) en een kandidaat-makelaar, die de huizenmarkt uitstekend kennen en die gewend zijn adviezen op maat te geven. Geen "natte vinger werk", maar een reëel beeld van de opbrengstwaarde van uw woning, in combinatie met de juiste vraagprijs en verkoopstrategie, waarbij het belang van de verkoper altijd voorop staat. U wilt uw woning immers niet alleen te koop aanbieden, maar ook verkopen!
Met onze werkwijze en ons team kunnen wij de service bieden die u als verkoper wenst en van ons mag verwachten.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.06.2024 08:50:40

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue