Environs

Gab ink in Almere

Logo de Gab ink

Heures d'ouverture

Op maandag alleen op afspraak

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Si tu es propriétaire de ce commerce, tu peux modifier les données de cette inscription.

Pour pouvoir modifier les données de ce commerce, tu dois le reprendre dans ton compte.

S'inscrire et reprendre une activité

Gab ink Marchés spécialisés

Geinplein 3 A
1316 HA Almere

Description

Gab Ink tattoostudio is al meer dan 10 jaar een begrip in de tattoowereld. Ik ben in verschillende landen geweest en heb veel ervaringen opgedaan en artiesten ontmoet over de hele wereld. Gab is een tattoo artiest die veel verschillende stijlen hanteert en die ieder ontwerp persoonlijk maakt, tenzij mensen graag hun eigen ontwerp willen laten plaatsen. Stijlen waarin hij zich comfortabel in voelt zijn: black & grey, color, realistisch, Maori, Japanse en Polynesische stijl. Daarnaast is hij erg goed in zijn eigen stijl met kalligrafie.
We zijn nu geopend in Almere en nemen alle ervaring mee die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. On beleid: kwaliteit, service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Je krijgt een unieke ervaring en we zorgen ervoor dat je zeer tevreden naar huis gaat.
Waarom we speciaal zijn? In mijn tattooshop gebruik ik niet slechts een techniek, ik heb mijn vaardigheden opgebouwd uit verschillende technieken die ik heb geleerd van geweldige tattoo-artiesten en ik gebruik ze allemaal om mijn eigen kwaliteit te creëren. Ik ben altijd bescheiden en bereid om nog meer te leren.
Hiervoor moet u de persoon vertrouwen die verschillende technieken kan leveren en comfortabel is in veel stijlen. Gab Ink Tattoostudio is altijd een droom van me geweest, tatoeëren is altijd mijn enige passie geweest. Mijn doel is om een van de beste te worden, wereldwijd.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.06.2024 07:48:06

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue