Environs

Restaurant Café Stegers in Aalten

Logo de Restaurant Café Stegers

Heures d'ouverture

Mercredi
10:00 - 22:00
Jeudi
10:00 - 22:00
Vendredi
10:00 - 22:00
Samedi
10:00 - 22:00
Dimanche
10:00 - 22:00

M-Tu Closed, W-Su 10am-10pm

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Restaurant Café Stegers" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Restaurant Café Stegers Restaurants

Markt
7121 CS Aalten

Description

Stegers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een begrip in de Aaltense en zelfs Achterhoekse horeca. Als eetgelegenheid kent Café Restaurant Stegers een faam die ver over de gemeentegrens reikt. Regelmatig komen groepen mensen van elders speciaal naar Aalten om bij Stegers van de Achterhoekse gastvrijheid te genieten. Ons Café Restaurant legt zich meer en meer toe op het culinaire gebeuren. Dit alles onder behoud van het oorspronkelijke karakter – waarbij de Achterhoekse gastvrijheid hoog in het vaandel staat – en met handhaving van de gestelde kwaliteitseisen. Naast de gebruikelijke verzorging van de individuele klant en kleinere gezelschappen zijn we in staat grotere groepen, variërend van 25 tot 80 personen, te ontvangen. De Geste biedt daarvoor de ideale uitkomst. In de Geste kunt u op afspraak onder meer een diner, een koud en warm buffet of een koffietafel gebruiken. Ideaal voor partijen waarvoor uw huiskamer te klein is. We zien u graag eens (terug) in ons Horecabedrijf, op het terras of gezellig binnen!

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 03.06.2024 15:12:17

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue