Environs

Tandprothetische Praktijk Michiel Roebroek Den Haag in 's-Gravenhage

Logo de Tandprothetische Praktijk Michiel Roebroek Den Haag

Heures d'ouverture

Lundi
08:30 - 17:00
Mardi
08:30 - 17:00
Mercredi
08:30 - 17:00
Jeudi
08:30 - 17:00
Vendredi
08:30 - 17:00

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Tandprothetische Praktijk Michiel Roe..." est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Tandprothetische Praktijk Michiel Roebroek Den Haag Prestataires de fitness et de santé

De Genestetlaan 247
2522 LJ 's-Gravenhage

Description

Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek is dé specialist in het aanmeten en vervaardigen van uitstekend passende protheses. Lachen, bijten en kauwen zijn voortaan dingen die u vol overgave, zonder er bij na te denken, doet.

Naast het aanmeten en vervaardigen van protheses kan Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek u helpen met uw bestaande prothese indien:
- er pijnklachten zijn;
- uw prothese los zit;
- uw gezicht is veranderd;
- uw prothese (regelmatig) breekt;
- er andere problemen zijn met uw prothese.

Blijf er niet mee rondlopen, maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat.

Als u geen tanden of kiezen meer heeft - boven en/of onder - komt u in aanmerking voor een volledige gebitsprothese, ook wel kunstgebit genoemd. U wilt natuurlijk een prothese die bij uw persoonlijkheid past. Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek zoekt samen met u naar het soort tanden, de kleur en vorm die voor u het meest geschikt zijn. Uw prothese kan op deze manier zo worden vervaardigd, dat hij een deel van uzelf wordt.

Het maken van een gebitsprothese verloopt in zes zorgvuldige stappen; het is niet één keer happen en klaar! U komt zes keer in onze praktijk: per afspraak wordt één van de onderstaande stappen uitgevoerd. In sommige gevallen is het mogelijk één extra lange afspraak te plannen voor de eerste drie stappen.

Implantaten
Door het slinken van het kaakbot kan een prothese los gaan zitten; het heeft niet meer voldoende houvast op de kaak. Een loszittende prothese is hinderlijk met eten en spreken en de drager kan er erg onzeker van worden.
Sinds enige tijd is het mogelijk om op relatief eenvoudige wijze implantaten in de kaak aan te brengen, waarop het gebit simpelweg wordt vastgeklikt.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 05.07.2024 07:00:08

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue